2010-02-05

Top Dog´s duken klar!

Klar med duken!
Kaos, Ikar, Rase, Skil, Asma & Dne!
(187 x 40cm)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Den där skulle jag vilja ha !:D riktigt fin!

Deepo sa...

Så ska det se ut! Nize

Mia sa...

Hej! Provar att skriva här för jag vet inte om du sett mitt mail. Ursäkta om jag är tjatig men måste vara säker på att du fått mailet. Där står det att jag behöver svar på frågorna om konstnärers villkor (som jag tidigare skickat) så fort du bara kan. Helst imorgon. Om några problem bara hör av dig. Mitt tel.nr 0768-906365. Tack! Mvh Mia

Anonym sa...

tröttnar ni aldrig på ''graff'' konst? tycker dina andra grejjer e så mycket fetare!

andreas korsár sa...

Väldigt sköna typer, den gillar jag mycket. Är det olja?

Anonym sa...

vart är du? langa en update nu

IKAROZ sa...

varit på semester!
men nu är jag back!

IKAROZ sa...

Anderas:
det är INTE olja